Ordre del dia del Ple ordinari del Consell Comarcal del Priorat del 23 d’octubre de 2023

El proper 23 d’octubre se celebrarà un Ple ordinari al Consell Comarcal del Priorat, amb aquest ordre del dia:

A) Part resolutiva.

1- Aprovació de les actes de les sessions anteriors.

2- Expedient 1412/2023. Modificació de la plantilla del personal del Consell Comarcal del Priorat.

3- Expedient 417/2023. Ratificació de la Resolució de Presidència núm.2023/0280, de 26 de juliol de 2023, d’aprovació del nomenament dels representants del Consell Comarcal del Priorat en l’òrgan de gestió del fons de transició nuclear.

4- Expedient 1309/2023. Ratificació dels acords de l’òrgan de govern del fons de transició nuclear de 27 de juliol de 2023.

5- Expedient 1468/2023. Adhesió del Consell Comarcal del Priorat al Consorci Localret.

B) Activitat de control
Control i fiscalització

C) Precs i preguntes

Cerca

Notícies destacades

 • Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva
  Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva

  Aquesta mesura és fruït de la negociació del reial decret 8/2023 del mes de gener. El dia 10 de gener Junts per Catalunya negocia amb el PSOE millores en l’autogovern i el benestar i qualitat de vida dels catalans. Incorpora en els Reials Decrets, entre d’altres mesures, la rebaixa del 5% al 0% de l’IVA…

 • La senadora Teresa Pallarès pregunta al govern espanyol com garantirà que les obres per a portar aigua de l’Ebre als Guiamets estiguin acabades en un any
  La senadora Teresa Pallarès pregunta al govern espanyol com garantirà que les obres per a portar aigua de l’Ebre als Guiamets estiguin acabades en un any

  La senadora Teresa Pallarès ha registrat diverses preguntes al Senat perquè el govern espanyol aclareixi com garantirà que les obres per a portar aigua del riu Ebre al pantà dels Guiamets estiguin enllestides en un any, com es va comprometre el Secretari d’Estat de Medi Ambient. En concret la senadora ha preguntat en quin punt…

 • Gràcies per confiar en Junts
  Gràcies per confiar en Junts

  Moltes gràcies a tots els prioratins que han confiat en Junts UE a les eleccions al Parlament Europeu. A les europees Junts també som la primera força independentista a Catalunya. Continuarem defensant la nació, la llengua, la cultura i la gent en tots els fronts. Resultats al Priorat de les eleccions al Parlament Europeu: ERC…

Arxius