Ordre del dia del Ple ordinari del Consell Comarcal del Priorat del 23 d’octubre de 2023

El proper 23 d’octubre se celebrarà un Ple ordinari al Consell Comarcal del Priorat, amb aquest ordre del dia:

A) Part resolutiva.

1- Aprovació de les actes de les sessions anteriors.

2- Expedient 1412/2023. Modificació de la plantilla del personal del Consell Comarcal del Priorat.

3- Expedient 417/2023. Ratificació de la Resolució de Presidència núm.2023/0280, de 26 de juliol de 2023, d’aprovació del nomenament dels representants del Consell Comarcal del Priorat en l’òrgan de gestió del fons de transició nuclear.

4- Expedient 1309/2023. Ratificació dels acords de l’òrgan de govern del fons de transició nuclear de 27 de juliol de 2023.

5- Expedient 1468/2023. Adhesió del Consell Comarcal del Priorat al Consorci Localret.

B) Activitat de control
Control i fiscalització

C) Precs i preguntes

Cerca

Notícies destacades

 • Assemblea territorial de Junts al Camp de Tarragona
  Assemblea territorial de Junts al Camp de Tarragona

  Ahir, a Vila-seca, vam assistir a l’assemblea territorial d’afiliats de Junts per Catalunya a la Vegueria del Camp de Tarragona. L’auditori Alcalde Josep Malapeira de Vila-seca va quedar petit per acollir els més de 150 participants que van anar a escoltar la presidenta Laura Borràs, la presidenta del parlament Anna Erra, el president del Grup…

 • Ple ordinari del Consell Comarcal del Priorat del 22 de novembre de 2023
  Ple ordinari del Consell Comarcal del Priorat del 22 de novembre de 2023

  Resum de la sessió ordinària. Hi ha hagut més consellers de l’oposició (els 5 de Junts i el de la CUP) que no pas del govern, que ha celebrat la sessió amb només cinc membres, presidida per un vicepresident tercer. A) PART RESOLUTIVA 1- Aprovació de les actes de dues sessions anteriors.Hi votem a favor,…

 • Ordre del dia del Ple del Consell Comarcal del Priorat del 22 de novembre de 2023
  Ordre del dia del Ple del Consell Comarcal del Priorat del 22 de novembre de 2023

  El proper 22 de novembre se celebrarà un Ple ordinari al Consell Comarcal del Priorat, amb aquest ordre del dia: A) PART RESOLUTIVA 1- Aprovació de les actes de dues sessions anteriors.2- Expedient 974/2023. Aprovació de l’instrument de planificació plurianual.3- Expedient 1261/2022. Nomenament d’un representant del Consell Comarcal del Priorat a la Fundació Educativa i…

Arxius