Ple extraordinari del Consell Comarcal del Priorat del 9 d’octubre de 2023

El Ple extraordinari d’avui tenia com a únic punt de l’ordre del dia la modificació de la celebració de les sessions ordinàries de les comissions informatives. Al Ple d’organització, celebrat el 8 d’agost de 2023, el calendari de les sessions es va fixar per al segon dimarts de cada mes entre les 18 i les 19h. Com que hi ha quatre comissions, el conseller de la CUP, en ser l’únic integrant del seu grup, no podia assistir a totes, també per incompatibilitat horària laboral. Per aquest motiu hem votat a favor de modificar el calendari de les sessions, que queda fixat amb aquesta periodicitat:


a) Comissió Informativa d’Organització i Relacions Institucionals, el segon dilluns de cada mes, a les 16.00 hores.

b) Comissió Informativa de Desenvolupament Econòmic Comarcal, Paisatge i Sostenibilitat, el segon dilluns de cada mes, a les 17.00 hores.

c) Comissió Informativa de Territori i Serveis Tècnics per als Municipis, el segon dilluns de cada mes, a les 18.00 hores.

d) Comissió Informativa de Serveis a les Persones, el segon dilluns de cada mes, a les 19.00 hores.

Cerca

Notícies destacades

 • Assemblea territorial de Junts al Camp de Tarragona
  Assemblea territorial de Junts al Camp de Tarragona

  Ahir, a Vila-seca, vam assistir a l’assemblea territorial d’afiliats de Junts per Catalunya a la Vegueria del Camp de Tarragona. L’auditori Alcalde Josep Malapeira de Vila-seca va quedar petit per acollir els més de 150 participants que van anar a escoltar la presidenta Laura Borràs, la presidenta del parlament Anna Erra, el president del Grup…

 • Ple ordinari del Consell Comarcal del Priorat del 22 de novembre de 2023
  Ple ordinari del Consell Comarcal del Priorat del 22 de novembre de 2023

  Resum de la sessió ordinària. Hi ha hagut més consellers de l’oposició (els 5 de Junts i el de la CUP) que no pas del govern, que ha celebrat la sessió amb només cinc membres, presidida per un vicepresident tercer. A) PART RESOLUTIVA 1- Aprovació de les actes de dues sessions anteriors.Hi votem a favor,…

 • Ordre del dia del Ple del Consell Comarcal del Priorat del 22 de novembre de 2023
  Ordre del dia del Ple del Consell Comarcal del Priorat del 22 de novembre de 2023

  El proper 22 de novembre se celebrarà un Ple ordinari al Consell Comarcal del Priorat, amb aquest ordre del dia: A) PART RESOLUTIVA 1- Aprovació de les actes de dues sessions anteriors.2- Expedient 974/2023. Aprovació de l’instrument de planificació plurianual.3- Expedient 1261/2022. Nomenament d’un representant del Consell Comarcal del Priorat a la Fundació Educativa i…

Arxius