Ple extraordinari del Consell Comarcal del Priorat del 9 d’octubre de 2023

El Ple extraordinari d’avui tenia com a únic punt de l’ordre del dia la modificació de la celebració de les sessions ordinàries de les comissions informatives. Al Ple d’organització, celebrat el 8 d’agost de 2023, el calendari de les sessions es va fixar per al segon dimarts de cada mes entre les 18 i les 19h. Com que hi ha quatre comissions, el conseller de la CUP, en ser l’únic integrant del seu grup, no podia assistir a totes, també per incompatibilitat horària laboral. Per aquest motiu hem votat a favor de modificar el calendari de les sessions, que queda fixat amb aquesta periodicitat:


a) Comissió Informativa d’Organització i Relacions Institucionals, el segon dilluns de cada mes, a les 16.00 hores.

b) Comissió Informativa de Desenvolupament Econòmic Comarcal, Paisatge i Sostenibilitat, el segon dilluns de cada mes, a les 17.00 hores.

c) Comissió Informativa de Territori i Serveis Tècnics per als Municipis, el segon dilluns de cada mes, a les 18.00 hores.

d) Comissió Informativa de Serveis a les Persones, el segon dilluns de cada mes, a les 19.00 hores.

Cerca

Notícies destacades

 • Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva
  Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva

  Aquesta mesura és fruït de la negociació del reial decret 8/2023 del mes de gener. El dia 10 de gener Junts per Catalunya negocia amb el PSOE millores en l’autogovern i el benestar i qualitat de vida dels catalans. Incorpora en els Reials Decrets, entre d’altres mesures, la rebaixa del 5% al 0% de l’IVA…

 • La senadora Teresa Pallarès pregunta al govern espanyol com garantirà que les obres per a portar aigua de l’Ebre als Guiamets estiguin acabades en un any
  La senadora Teresa Pallarès pregunta al govern espanyol com garantirà que les obres per a portar aigua de l’Ebre als Guiamets estiguin acabades en un any

  La senadora Teresa Pallarès ha registrat diverses preguntes al Senat perquè el govern espanyol aclareixi com garantirà que les obres per a portar aigua del riu Ebre al pantà dels Guiamets estiguin enllestides en un any, com es va comprometre el Secretari d’Estat de Medi Ambient. En concret la senadora ha preguntat en quin punt…

 • Gràcies per confiar en Junts
  Gràcies per confiar en Junts

  Moltes gràcies a tots els prioratins que han confiat en Junts UE a les eleccions al Parlament Europeu. A les europees Junts també som la primera força independentista a Catalunya. Continuarem defensant la nació, la llengua, la cultura i la gent en tots els fronts. Resultats al Priorat de les eleccions al Parlament Europeu: ERC…

Arxius