Darrer acte de campanya per les eleccions europees al Camp de Tarragona

Ahir vam dur a terme el darrer acte de campanya de les eleccions al Parlament Europeu al Camp de Tarragona. A Reus, la Joventut Nacionalista de Catalunya va organitzar una trobada amb els candidats i una conversa entre Arnau Llambrich i Ariadna Urroz, moderada per Àlfred Pitarch. Van ressaltar l’afectació que les decisions que es prenen a Europa té sobre la vida quotidiana. Es va posar un exemple senzill que coneix tothom: això que ara no es pugui separar el tap d’una ampolla de plàstic i quedi penjat al broc és una decisió de la UE. L’exemple va servir per a mostrar fins a quin punt arriba al nostre dia a dia el que es decideix a la UE, i es va demanar la participació a les eleccions de diumenge i el vot per Junts i Lliures per Europa. La candidatura encapçalada per Toni Comín defensa l’oficialitat del català a la UE, que Catalunya hi tingui una veu pròpia, lliure de servituds, i la garantia dels drets i llibertats que ha d’assegurar la UE. Àlfred Pitarch va ressaltar, adreçant-se als joves, que “tot això ho fem per vosaltres” i la secretària general de la JNC, Ariadna Urroz, va afegir que els joves són el futur i també el present, i va agrair la presència de membres de la JNC a la candidatura de Junts al Parlament Europeu.

L’acte el va cloure la MH Sra. Anna Erra, presidenta del Parlament de Catalunya, que després de les visites institucionals que havia realitzat a Cornudella de Montsant i les Borges del Camp va voler acompanyar els candidats de Junts Camp de Tarragona a les eleccions al Parlament Europeu: Tina Masip (Cabassers), Àlfred Pitarch (Reus), Teresa Recasens (Cambrils) i Xavier Suàrez (Torredembarra), juntament amb el candidat de la JNC, Arnau Llambrich (Reus), que eren presents a l’acte. A la llista també hi és en Jordi Suárez (la Selva del Camp), com a representant del MESCat, partit que forma part de la coalició Junts i Lliures per Europa.

Cerca

Notícies destacades

 • Junts aconsegueix que l’estat es comprometi a portar l’aigua de l’Ebre als Guiamets el maig que ve
  Junts aconsegueix que l’estat es comprometi a portar l’aigua de l’Ebre als Guiamets el maig que ve

  Els diputats al Congrés de Junts han aconseguit que el secretari d’Estat de Medi Ambient es comprometi a assegurar l’aigua als regants del Baix Priorat, en una reunió als Guiamets per a concretar la solució a la sequera. L’estat enllestirà les obres de canalització necessàries per a portar l’aigua de l’Ebre als Guiamets al maig…

 • Resum del ple extraordinari del Consell Comarcal del Priorat del 25 de juny de 2024
  Resum del ple extraordinari del Consell Comarcal del Priorat del 25 de juny de 2024

  L’ordre del dia tenia un sol punt a la convocatòria: el cessament del gerent actual, Sr. Joan Reig Roman, i el nomenament del Sr. Àngel Pérez Magrané com a nou gerent a partir de l’1 de juliol de 2024. Des de Junts Priorat hem celebrat que el Consell disposi finalment d’un gerent efectiu, a la…

 • Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva
  Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva

  Aquesta mesura és fruït de la negociació del reial decret 8/2023 del mes de gener. El dia 10 de gener Junts per Catalunya negocia amb el PSOE millores en l’autogovern i el benestar i qualitat de vida dels catalans. Incorpora en els Reials Decrets, entre d’altres mesures, la rebaixa del 5% al 0% de l’IVA…

Arxius