La nostra companya Cristina Masip a la llista de Junts al Parlament Europeu

La regidora i responsable d’organització de l’Executiva Local de Cabassers, Cristina Masip, forma part de la candidatura encapçalada per Toni Comín per Junts i Lliures per Europa a les eleccions al Parlament Europeu del proper 9 de juny. La llista de Junts és l’única que representa una veu d’obediència exclusivament catalana a Brussel·les i a Estrasburg. El 2019 la llista l’encapçalà el President a l’exili Carles Puigdemont, i fou un altaveu de la causa catalana gràcies als representants que obtingué.

A la Unió Europea s’hi decideixen moltes qüestions que acaben afectant el dia a dia dels ciutadans; no és una administració llunyana sense incidència, sinó tot el contrari. La legislació dels països membres ha d’incorporar les mesures que estableixen moltes de les Directives de la Unió, i això condiciona els marcs jurídics estatals i el seu efecte sobre els ciutadans. Un altre exemple són les polítiques comunes, essent la Política Agrària Comuna una de les que tenen incidència directa a la nostra comarca.

Una de les funcions que tindrà la Cristina Masip serà la de facilitar la comunicació amb l’oficina europarlamentària de Junts des de l’àmbit de la comarca del Priorat, per la qual cosa qualsevol persona que necessiti traslladar-hi qualsevol qüestió, sol·licitud d’informació, etc, podrà comptar amb ella.


Els membres de Junts de la demarcació de Tarragona presents a la llista al Parlament Europeu

Cerca

Notícies destacades

Arxius