Els companys Tere Guerola i Roger Batllevell, a les llistes al Parlament

Els nostres companys Teresa Guerola (alcaldessa del Masroig) i Roger Batllevell (regidor de Falset) formen part de la llista de Junts+ Puigdemont per Catalunya. Ocuparan respectivament els llocs 2 i 5 dels suplents, a la llista per la circumscripció de Tarragona que encapçala na Mònica Sales. El diputat al Congreso Josep Maria Cruset serà el cap de campanya pel 12M a la demarcació. Tenim un equip solvent, preparat i rigorós.

A Junts Priorat posarem tots els esforços per aconseguir un resultat històric que porti a la restitució del President Carles Puigdemont: el va treure el 155 i l’hi tornarem a posar el poble. Catalunya necessita un govern seriós i preparat per a culminar la via cap al concert de les nacions independents del món.

Cerca

Notícies destacades

 • Junts aconsegueix que l’estat es comprometi a portar l’aigua de l’Ebre als Guiamets el maig que ve
  Junts aconsegueix que l’estat es comprometi a portar l’aigua de l’Ebre als Guiamets el maig que ve

  Els diputats al Congrés de Junts han aconseguit que el secretari d’Estat de Medi Ambient es comprometi a assegurar l’aigua als regants del Baix Priorat, en una reunió als Guiamets per a concretar la solució a la sequera. L’estat enllestirà les obres de canalització necessàries per a portar l’aigua de l’Ebre als Guiamets al maig…

 • Resum del ple extraordinari del Consell Comarcal del Priorat del 25 de juny de 2024
  Resum del ple extraordinari del Consell Comarcal del Priorat del 25 de juny de 2024

  L’ordre del dia tenia un sol punt a la convocatòria: el cessament del gerent actual, Sr. Joan Reig Roman, i el nomenament del Sr. Àngel Pérez Magrané com a nou gerent a partir de l’1 de juliol de 2024. Des de Junts Priorat hem celebrat que el Consell disposi finalment d’un gerent efectiu, a la…

 • Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva
  Junts aconsegueix eliminar l’IVA de l’oli d’oliva

  Aquesta mesura és fruït de la negociació del reial decret 8/2023 del mes de gener. El dia 10 de gener Junts per Catalunya negocia amb el PSOE millores en l’autogovern i el benestar i qualitat de vida dels catalans. Incorpora en els Reials Decrets, entre d’altres mesures, la rebaixa del 5% al 0% de l’IVA…

Arxius