Ple extraordinari del Consell Comarcal del Priorat del 26 de febrer de 2024

Al ple hi hem assistit els 5 consellers de Junts més el de la CUP i 8 dels d’ERC. En ser un extraordinari només hi havia la part resolutiva, integrada per dues propostes:

Exp.81/2024/2024. Aprovació pressupost, plantilla i bases execució pel 2024.
Ens hem abstingut a la votació d’aquest punt perquè ni hem participat a l’elaboració dels pressupostos, ni se’ns ha consultat res d’aquesta matèria, ni hem tingut oportunitat de dir res al respecte. El President ha qualificat els pressupostos de “continuistes”, però per la naturalesa de les fonts de finançament del Consell i de la classe de serveis que presta poca diferència poden tenir d’un exercici a un altre.

Exp. 146/2024. Aprovació del reglament d’ús d’una trituradora mòbil de restes vegetals.
Hem votat favorablement la proposta. Al debat el president ens ha comunicat que la taxa d’ús de 40 euros/dia (IVA inclòs) en concepte de manteniment de la màquina trituradora, que pagarà cada ajuntament que la sol·liciti, ha estat aprovada per la Comissió de Govern i que per aquest motiu no figura a l’ordre del dia del Ple. També ens ha fet saber que la brigada de treballs del Consell Comarcal va provar la màquina a Cabassers, els Guiamets i la Vilella Alta per tal de donar-li un rodatge de 40 hores i posar-la a punt.

Acabat el ple, el vicepresident Antoni Montaner ha explicat detalls dels preparatius a la deixalleria comarcal i de la retirada de residus que s’hi ha fet per a poder dur a terme les obres projectades, subvencionades pel PUOSC de 2019.

Cerca

Notícies destacades

Arxius