Ple ordinari del Consell Comarcal del Priorat del 22 de novembre de 2023

Resum de la sessió ordinària.

Hi ha hagut més consellers de l’oposició (els 5 de Junts i el de la CUP) que no pas del govern, que ha celebrat la sessió amb només cinc membres, presidida per un vicepresident tercer.

A) PART RESOLUTIVA

1- Aprovació de les actes de dues sessions anteriors.
Hi votem a favor, després de comprovar que reflecteixen els vots nominals, com vam demanar a la sessió anterior.

2- Expedient 974/2023. Aprovació de l’instrument de planificació plurianual.
Hi votem a favor.

3- Expedient 1261/2022. Nomenament d’un representant del Consell Comarcal del Priorat a la Fundació Educativa i Social.
Hi votem a favor.

4-Expedient 1766/2023. Aprovació del conveni de col·laboració pel servei de valoració del grau de discapacitat, dependència i altres.
Hi votem a favor.

B) ACTIVITAT DE CONTROL

Informes d’acords.

C) PRECS I PREGUNTES

Sobre el tercer punt de l’ordre del dia demanem que el Consell ha de tenir un paper representatiu a la Fundació Educativa i Social, ja que cal millorar el servei assistencial de la gent gran i no hi ha partida pressupostària i les residències de Reus i Alforja estan tancant.

La portaveu Meritxell Cardona agraeix l’assistència a tots els consellers que han fet cap al Ple. El conseller Joan Carles Garcia afegeix que més hauria valgut suspendre el ple, davant la poca concurrència de consellers i l’absència fins i tot del president, per la imatge poc seriosa que trasllada la situació.

Cerca

Notícies destacades

 • Presentarem una moció de suport a la pagesia al Consell Comarcal del Priorat
  Presentarem una moció de suport a la pagesia al Consell Comarcal del Priorat

  La nostra pagesia ha dit prou. El 6 de febrer de 2024 pagesos de les quatre demarcacions del nostre país van sortir al carrer per protestar contra un cúmul de factors que els està ofegant. Si res no canvia, això obligarà a molts pagesos i pageses a abandonar la feina al camp perquè no poden…

 • Reunió de treball amb el diputat al Congrés Josep Maria Cruset
  Reunió de treball amb el diputat al Congrés Josep Maria Cruset

  Aquest matí el nostre diputat al Congrés, Josep Maria Cruset, ha visitat el Priorat per a dur a terme una reunió de treball i recollir les preocupacions de la comarca que es puguin traslladar a Madrid. El patrimoni, la cultura i l’aigua han estat els protagonistes de la trobada. El Priorat té una riquesa patrimonial,…

 • Ple ordinari del Consell Comarcal del Priorat del 29 de gener de 2024
  Ple ordinari del Consell Comarcal del Priorat del 29 de gener de 2024

  A) PART RESOLUTIVA 1- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.Hi votem a favor. 2- Exp. 926/2023. Ratificació de la Resolució de Presidència núm. 396/2023, d’aprovació d’una modificació de conveni amb el Departament d’Igualtat i Feminismes.Hi votem a favor. 3- Exp.2015/2023. Ratificació de la Resolució de Presidència núm.484/2023, d’ aprovació d’una addenda al contracte programa…

Arxius